ACTUEEL
Hand-out Jaarverslag Kunstraad 2016 - 16-06-'17
Klik hier voor de samenvatting van het jaarverslag van de kunstraad Groningen 2016. Voor de volledige versie, Klik hier


Cultuur+Ondernemen - 08-06-'17
Cultuur+Ondernemen op 23 juni a.s. bij de Kunstraad Groningen voor Oriëntatiegesprekken

Cultuur+Ondernemen is de ingang naar kennis en ondernemerschap in de cultuur. Ze zijn er voor culturele organisaties, zelfstandig werkende kunstenaars en creatieven die verder willen, financieel maar ook inhoudelijk. Cultuur+Ondernemen werkt daarom niet alleen samen met de makers en aanbieders maar ook met overheden, fondsen, bedrijven en particulieren.

Veel vragen die culturele organisaties, kunstenaars en creatieven hebben zijn niet standaard. Voor een succesvolle loopbaan moet je je continu blijven ontwikkelen en onderscheidend zijn. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Het is prettig om af en toe met iemand van gedachten te wisselen hierover. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? En welke stappen zijn daarvoor nodig? Jouw organisatie doet het best goed, maar hoe kom je nog verder vooruit? Moet je jouw sterke punten verder verbeteren of focus je er juist op om aan je zwakkere punten te werken? Je bent wellicht al een paar jaar afgestudeerd en vraagt je af: wat nu? Allemaal vragen die je tegen kan komen in de praktijk. Cultuur+Ondernemen praat graag met je voor een oplossing op maat.

Mogelijke onderwerpen waarover je met Cultuur+Ondernemen kunt sparren zijn:
  • Financiering
  • Marktontwikkeling
  • Bestuur en toezicht
  • Ontwikkeling van je loopbaan en ondernemerschapscompetenties
Dus heb je een vraag, probleem of wens, meld je dan aan voor een kosteloos oriëntatiegesprek op vrijdag 23 juni a.s. Cultuur+Ondernemen komt op verzoek van de Kunstraad met veel plezier naar Groningen om deze gesprekken te voeren. Meld je aan via de volgende link: https://www.cultuur-ondernemen.nl/product/oriëntatiegesprekken-groningen-23jun/bestellen. Cultuur+Ondernemen neemt dan contact met je op om het gesprek in te plannen. De gesprekken vinden plaats op het kantoor van de Kunstraad Groningen, Sint Jansstraat 2g.


Jaarverslag 2016 - 07-04-'17
Klik hier voor het jaarverslag van de kunstraad Groningen 2016 of bekijk hier de samenvatting.


NIEUWSBRIEF - 05-'17
Klik hier voor de nieuwsbrief mei 2017 (opent in nieuwe pagina)


Toekenningen Incidentenbudget 2e ronde 2017 - 07-04-'17
Klik hier voor het overzicht van de toekenningen Incidentenbudget 2e ronde 2017


NIEUWSBRIEF - 02-'17
Klik hier voor de nieuwsbrief februari 2017 (opent in nieuwe pagina)


Toekenningen Incidentenbudget 1e ronde 2017 - 26-01-'17
Klik hier voor het overzicht van de toekenningen Incidentenbudget 1e ronde 2017


Videoverslag Raad voor Cultuur bij de Kunstraad Groningen - 20-01-'17
De Raad voor Cultuur is er voor heel Nederland. We werken en adviseren vaak vanuit onze standplaats Den Haag, maar trekken ook regelmatig door stad en land. Daar leggen we ons oor te luisteren, voeren debatten en bezoeken culturele instellingen.

Vrijdag 13 januari 2017, tijdens Eurosonic Noorderslag, verbleef de raad een aantal dagen in de stad Groningen, en is met een aantal belangstellenden in gesprek gegaan. Hiervan is een videoverslag gemaakt.
Adviesrapport cultuurnota's 2017-2020 - 26-05-'16
Advies over de aanvragen van de culturele instellingen in de gemeente en provincie Groningen in het kader van de gemeentelijke en provinciale cultuurnota´s 2017-2020

Klik hier voor het adviesrapport (pdf)


VERLENGING INDIENINGSTERMIJN

De indieningstermijn voor subsidieaanvragen van organisaties voor de ouderenparticipatieregeling Pronkjewail is verlengd tot 15 juni a.s. om 17:00 uur. Instellingen hebben hierdoor meer tijd gekregen voor het indienen van aanvragen.

Klik hier voor meer informatie


Sluit venster